Keukenblad

De keuken het levend hart van elke woning.
Helaas zijn ook keukentabletten gevoelig voor schade. Zelfs indien u een granieten aanrecht heeft dan bestaat de kans dat er kleine hoekjes afgestoten worden door het dagelijks gebruik van het aanrecht.
Wij zullen deze schade in de meeste gevallen onzichtbaar kunnen wegwerken zonder het tablet te moeten vervangen. Dus ook zonder nevenschade en kleurverschillen bij het vervangen van onderdelen.
Hier ziet u een voorbeeld van zo een beschadiging. Voor en na onze interventie 

Stijlschouwen

Gezellige warmte op koude dagen.
Maar een stijlschouw in natuursteen is het onderdeel in een woning wat het meest onderhevig is aan mogelijkheden tot beschadiging. Vaak worden hier zachtere steensoorten gebruikt die vrij gevoelig zijn voor schade en vlekken. Door onze jaren ervaring in deze materialen kunnen wij hier steeds ingrijpen. Dit kan voor kleine herstelling zijn tot het compleet opschuren of polijsten van een complete stijlschouw op locatie zonder te slopen. Ook kunnen wij een nieuwe schouw op locatie gaan verouderen en patineren. 

Trappen

Schade aan trap komt ook maar al te vaak voor. Een trede vervangen is zelden een optie en er ontstaat ook zo goed als zeker nevenschade bij dit te proberen. Indien het als nog lukt is ook de kans op kleurverschil vrij groot. Wij kunnen in heel veel gevallen de schade onzichtbaar herstellen zoals u kunt zien in de voorbeeld.